0495-539563 Werkdagen 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag 8.30 - 12.00 uur

Compressoren

Mans Machines is A-dealer voor de Kaeser compressoren die als beste ter wereld worden beschouwt, met draaiuren van 100.000 of meer met de eerste schroefpomp zijn geen uitzondering voor ons. Wij verkopen ook diverse andere merken compressoren, waaronder zuigercompressors en schroefcompressors die wij kunnen voorzien van alle benodigde extra's zoals een luchtdroger, buffertanks, filters, appendages, enz. Indien er behoefte is aan een standaard zuigercompressor of toebehoren zoals luchtleidingen en luchtgereedschappen voor op de bouw of werkplaats dan bent u bij Mans Machines natuurlijk ook aan het goede adres.

Onze merken

Kaeser compressoren
KAESER
Metabo compressoren
Metabo
Airpress compressoren
Airpress
Airmec compressoren
Airmec


Als u geld investeert in een nieuwe compressor is het belangrijk om niet alleen maar een compressor & toebehoren te kopen op basis van de aankoopprijs, maar gelet op de kosten van onderhoud, levensduur en energieverbruik kunnen vaak duurdere modellen voor u op termijn veel geld besparen! Het is dus zeer belangrijk om goed te kijken naar de behoefte van perslucht en naar de toepassing ervan.


Onderhoud of reparaties van diverse merken compressoren.

Wij verrichten ook onderhoud en reparaties aan u reeds geïnstalleerde compressor ook als deze in het verleden niet bij ons is aangekocht. heeft U compressor onderhoud nodig om de levensduur van de machine te verlengen of heeft u te maken met een defecte machine? Dan kunt u contact met ons opnemen, door onze jarenlange ervaring in het vak, gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg en kunnen wij bijna iedere compressor onderhouden of repareren.

Wilt u meer informatie voor aankoop van een compressor, onderhoud of reparatie of zijn er nog andere vragen over persluchtsystemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op,