0495-539563 Werkdagen 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag 8.30 - 12.00 uur

Schroefcompressoren

Een schroefcompressor wordt ook wel de twin-screw compressor genoemd, het compressorblok bestaat uit een behuizing, die uitgerust is met twee rotoren van een schroefprofiel (m/v). Gaan de rotoren draaien, dan wordt de lucht tussen de rotoren gecomprimeerd. Hierdoor ontstaat er een hoge druk, die gebruikt wordt om diverse machines en gereedschappen aan te drijven.

Onze merken

Kaeser compressoren
KAESER
Kaeser compressoren
Airpress compressoren
Airpress
airpress-over.jpg

Mans Machines levert een groot aanbod schroefcompressoren

Er zijn verschillende bouwwijzen voor de schroefcompressoren en toebehoren zoals tanks, drogers en filters, maar het belangrijkste is dat de benodigde luchtopbrengst zo rendabel mogelijk geleverd wordt. De aankoopprijs van de compressor is van ondergeschikt belang indien de kosten van onderhoud en energie verbruik op de lange termijn doorslaggevend zullen zijn voor het rendament. Dus laat u adviseren door de experts op het gebied van compressoren en kies de compressor die het beste bij u past. Ook voor luchtbehandeling middels een perslucht koeldroger , filtratie , condensafvoer , olie/waterafscheiders enz. bent U bij Mans Machines op het juiste adres. En heeft U veel lucht nodig met een lage druk dan kunt U ook bij ons terecht voor een Kaeser Blower.

Schroefcompressoren reparaties en onderhoud

Heeft u te maken met een defecte schroefcompressor of heeft uw compressor onderhoud nodig? Dan kunnen de monteurs van Mans Machines u vrijwel direct helpen of adviseren. Door uw compressor regelmatig te laten onderhouden kunnen eventuele sluimerende defecten of slijtage op tijd worden opgemerkt en direct worden gerepareerd zodat uw schroefcompressor bedrijfszeker kan functioneren en U stilstand van U productie door storingen tot een minimum beperkt.

Stelt U zich ook wel eens de vraag of een schroefcompressor voor U rendabeler is als een zuigercompressor, of heeft U vragen over het onderhoud van een compressor? Neem dan contact met ons op, want wij staan klaar voor U.