0495-539563 Werkdagen 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag 8.30 - 12.00 uur

Reparatie en onderhoud

Door middel van periodiek onderhoud aan u machines door onze monteurs kunt u de levensduur van U machine of apparaat verlengen. Laat uw compressor, hogedrukreiniger, zaagmachine of andere industriemachine voorzien van onderhoud zodat u stilstand door storingen tot een minimum beperkt. Ook het onderhoud van tuinmachines zoals de elektrische- of motorheggenschaar , grasmaaier, kettingzaag of andere tuinmachines kunnen wij het juiste onderhoud geven zodat u langer en bedrijfszekerder gebruik kunt maken van uw gereedschappen.

Zelfs als u goed met uw machine omgaat, kan het voorkomen dat hij niet meer goed functioneert . Heeft u te maken met een defecte machine, dan kunt u dit laten verhelpen door onze monteurs. Indien u het wenst kunnen zij in bijna alle gevallen voor een vervangende verhuurmachine aanbieden en u eigen machine wordt dan zo spoedig mogelijk vakkundig gerepareerd.

Inspectie en keuringen

Elektrisch gereedschap moet periodiek gekeurd worden volgens de NEN3140 norm. Door deze keuring kan niet alleen achterhaald worden of de machine nog aan de wettelijke eisen voldoet, maar ook of de elektrische machine in kwestie nog goed functioneert.

Komen uw machines niet door de wettelijke keuring heen, dan kunnen wij u machines repareren om ze alsnog aan de wettelijke eisen te laten voldoen, indien het niet rendabel is om de machine te repareren adviseren wij bij de aankoop van een nieuw elektrisch gereedschap die de afgekeurde machine doet vervangen.

Tevens kunt u bij Mans Machines terecht voor de inspectie of aankoop van ladders, trappen en steigers.

Verhuur

Heeft u machines bij ons ter reparatie aangeboden en wilt U toch de werkzaamheden voortzetten dan is het tevens mogelijk om diverse machines of gereedschappen bij Mans Machines te huren.

Wij verhuren zowel schroef- als zuigercompressoren, koeldrogers, koud en warmwaterhogedrukreinigers en diverse elektrische gereedschappen en tuinmachines zoals kettingzagen, bosmaaiers en verticuteermachines.

Airmec_images.jpg
Airmec_CF_download.jpg
Kaeser_mobiel_.download.jpg
Kaeser_SM.download.jpg
metabo-image-1.jpg

Verkoop

Mans Machines is al vele jaren gespecialiseerd in het verkopen van hoogwaardige gereedschappen. Denk hierbij niet alleen aan handmachines maar ook aan compressoren, tuingereedschappen , hogedrukreinigers en handgereedschappen. Koopt u een machine bij Mans Machines, dan weet u zeker dat u optimaal ondersteund wordt in het koopproces. U krijgt niet alleen deskundig advies bij het selecteren van de juiste machine, maar u kunt ook ondersteuning krijgen na de aankoop van de machine voor onderhoud en reparatie. Wij richten ons niet op de laagste prijs, maar hechten meer waarde aan hoge kwaliteit en de beste service.